• Str Eroul-Conciu,nr 24, Busteni
  • 0729 222 646

Despre noi

3.jpeg (9 KB)

Fii binevenit vizitatorule!

                                Cu siguranta ai facut cea mai buna alegere accesand site-ul agentiei imobiliare HOUSE REAL ESTATE & CONSTRUCTION BUSTENI .Te asiguram ca vom face tot posibilul pentru a fi o gazda buna. HOUSE REAL ESTATE & CONSTRUCTION BUSTENI intermediaza urmatoarele :vanzare si inchiriere apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, terenuri pe toata Valea Prahovei.Noi nu suntem doar una dintre zecile de agentii imobiliare, ci suntem agentia imobiliara la care tu, clientul, esti pe primul loc. Noi te ajutam sa iti implinesti visul, noi iti gasim imobilul dorit conform sloganului nostru :DESCOPERA-TI SIMTURILE INVESTIND IN VISUL TAU!Suntem membri acreditati ai Asociatiei Brokerilor Imobiliari din Romania care au aderat la Standardul Imobiliar European care reglementeaza cerințele pentru serviciile prestate de agenţii imobiliari.Standardul este oblogatoriu pentru toti membrii ABI, iar obligatiile ce revin din standardul european sunt transpuse in relatia cu consumatorii de servicii imobiliare prin Codului Etic si Standardul de bune practici.Scopul nostru este de a stabili relatii individuale cu clientii nostri prin intermediul unei afaceri construite pe energie, agilitate, profesionalism si cunostinte.

https://abi.org.ro/codul-etic-european/

                                      Noi facem legătura dintre cererea și oferta din piață și trebuie să găsim punctul comun ce mulțumește ambele părți. Aveti un standard bine definit de viata? Sau poate doriti sa schimbati ceva in viata dumneavoastra si achizitia unor terenuri, apartamente, vile, spatii comerciale este cel mai bun inceput?Agentia imobiliara HOUSE REAL ESTATE & CONSTRUCTION BUSTENI va poate ajuta in indeplinirea acestui obiectiv ca un partener strategic in achizitionarea unui imobil potrivit prin profesionalismul si calitatea serviciilor imobiliare oferite tuturor clientilor sai si astfel puteti fi sigur ca ne vom stradui sa gasim solutia optima si rentabila pentru viitoarea achizitie imobiliare pe care o veti intreprinde. La noi puteti gasi experienta in domeniul imobiliar si juridic, care sa asigure buna desfasurare a tranzactiilor, precum si de siguranta si confidentialitatea acestora. Noi iti oferi cele mai bune oferte imobiliare, asistenta acte notariale, servicii de consiliere imobiliara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, vizionarea proprietatilor ,publicitate sistematica pentru promovarea ofertei imobiliare on-line si prin mass-media.
Agentia Imobiliara
HOUSE REAL ESTATE & CONSTRUCTION BUSTENI este motivata de dorinta de a fi cei mai buni, de a oferi servicii complete si eficiente si dorinta de a oferi solutii pentru reusita.

                                  Fie că doresti sa vinzi sau sa cumperi o proprietate, când alegi iti doresti Succesul ,atunci alege HOUSE REAL ESTATE & CONSTRUCTION BUSTENI !
Consultanță în vederea vânzării de imobile

                                   Te ajutăm să îți vinzi proprietățile în siguranță, cu un minim de efort din partea ta, la cel mai bun preț posibil.LASA-NE PE NOI SA MUNCIM PENTRU TINE.Serviciile noastre includ: pregătirea actelor (inclusiv certificat energetic), evaluarea, pregătirea estetică a imobilul, promovarea proprietății pe cele mai potrivite canale pentru ajunge rapid la publicul țintă, organizarea vizionărilor, prezentarea imobilului într-un mod profesionist, managementul leadurilor -preluarea apelurilor telefonice, email-uri,pregătiri oferte etc.Avem trei variante de colaborare: reprezentare exclusivă, reprezentare și intermediere.Programează o întâlnire și aflăm împreună care este cea mai potrivită variantă pentru tine.