Politica confidentialitate

02.03.2018


Sc  House Real Estate  Consulting  Imobiliare SRL

                       Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).SC House Consulting Imobiliare SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane, potentiali clienti, care viziteaza acest site, si nu numai, in vederea colaborarii cu House Real Estate  Consulting  Imobiliare pentru a beneficia de serviciile noastre . In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, in sectorul comunicatiilor electronice, SC House Real EstateConsulting Imobiliare SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele personale nu vor fi dezvaluite catre terti. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, potentiali clienti, au urmatoarele drepturi:dreptul la informare (art.12) dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); dreptul de opozitie (art.15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); dreptul de a se adresa justitiei (art.18).Orice informatie primita de la dumneavoastra, va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres, ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de House Consulting Imobiliare SRL, in conformitate cu urmatoarele scopuri:ofertarea de servicii prezentarea ofertelor imobiliare in conformitate cu cerintele dvs. intocmirea actelor juridice (contracte de comision, contracte de reprezentare, etc) in scopul prezentarii de oferte imobiliare sau / si definitivarii tranzactiilor imobiliare acceptate de dvs. trimiterea de oferte promotionale exclusiv la serviciile si ofertele imobiliare din portofoliul House Consulting Imobiliare .Refuzul dvs. de a ne comunica datele, determina imposibilitatea unei colaborari, pentru servicii si prezentarea de oferte imobiliare. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre House Consulting Imobiliare in beneficiul clientilor.House Consulting Imobiliare se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre alte persoane si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a serviciilor oferite de catre House Real Estate  Consulting Imobiliare, inclusiv oferte imobiliare.  Agentia  House Real Estate Consulting Imobiliare va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe houseimobiliare.ro, privind evolutia si starea ofertelor imobiliare, precum si in evaluarea serviciilor oferite. Houseimobiliare.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul zilnic si / sau saptamanal, si poate trimite felicitari, oferte imobiliare la pret redus, oferte imobiliare din reprezentarea exclusiva a companiei House Real Estate Consulting Imobiliare sau alte mesaje speciale.House Real Estate Consulting Imobiliare nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a oferit explicit adresa sa de e-mail pe site-ul houseimobiliare.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii / clientii companiei House Real Estate Consulting Imobiliare nu mai doresc sa primeasca newsletterul houseimobiliare.ro., se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului houseimobiliare.ro primit prin email. Pentru informatii si detalii, ne puteti contacta la adresa 
office@houseimobiliare.ro , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa  contact@houseimobiliare.ro

Galerie foto